TERAPI TIL HALV PRIS

(Tilbuddet er desværre udløbet)

Kære læser,
Nu har du mulighed for at få terapi til halv pris.
Jeg er allerede uddannet sexolog og i forbindelse med 4. og sidste år af min psykoterapeut uddannelse, skal jeg bruge nogle træningsklienter. Derfor stiller jeg mine kompetencer til rådighed – til halv pris!

Psykoterapi er for dig, som ønsker en ændring i dit liv.

Det kan være i dit følelses- eller kærlighedsliv?
I dine relationer?
I din seksualitet?
Måske har du en adfærd, som spænder ben for dig?
En sorg, som du har svært ved at slippe?
Måske er du selvdestruktiv?
Afhængig?
Ulykkelig?

Der kan være mange gode grunde og ingen er for store eller for små.

Mit psykoterapeutiske arbejde bliver individuelt skræddersyet til dig. Og forløbets længde afhænger af dine ønsker og behov samt karakteren af det du kommer med. Mange får meget ud af blot nogle få samtaler og andre har brug for et lidt længere forløb.
Så har du lyst til at se hvad psykoterapien kan gøre for dig, så tøv ikke med at kontakte mig uforpligtende for nærmere info.

Er det noget for dig, sender jeg dig en rabatkode, som du kan benytte i mit bookingssystem og få 50% på alle gældende priser på siden.

Interesseret i terapi til halv pris?

I så fald skal du blot gøre følgende:
1) Send en mail til mig på mail@signestausholm.dk
2) Oplys dit fulde navn og kontaktoplysninger
3) Fortæl gerne hvorfor du ønsker terapi

Herefter sender jeg dig en rabatkode på 50% på alle gældende priser.

Du er også meget velkommen til at kontakte mig for at høre nærmere inden du beslutter dig.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Mange hilsner
Signe Stausholm

terapi til halv pris psykoterapeut og sexolog, SigneStausholm

Yderligere læsestof

Signe er medlem af Dansk Sexologforening samt studiemedlem af Dansk Psykoterapeutforening.

Ifølge persondataforordningen skal der oplyses om brugen af cookies. Denne side benytter cookies for at sikre, at hjemmesiden virker korrekt og kan give den bedste brugeroplevelse. Cookies kan altid slettes igen.